Представники кафедри терапії і клінічної діагностики відвідали науково-практичну конференцію «Актуальні питання сучасної мікроелементології»

16 жовтня 2018 року

4–5 жовтня 2018 року у ДУ «Інститут медицини праці імені Ю.І. Кундієва НАМН України» була проведена науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні питання сучасної мікроелементології», присвячена пам’яті академіка Ю.І. Кундієва.

Організатори конференції були Асоціація мікроелементологів України, ДУ «Інститут медицини праці імені Ю.І. Кундієва НАМН України» та Національна академія медичних наук України.
Докторант кафедри терапії і клінічної діагностики Наталія Грушанська та аспірант кафедри Юлія Корнійчук представили Національний університет біоресурсів і природокористування України з доповіддю «Вміст мікроелементів у воді тваринницьких підприємств північно-східної та центральної біогеохімічних зон України».
У рамках конференції розглядалися фундаментальні питання мікроелементології, мікроелементи у професійній патології та клінічній медицині, мікроелементи у фізіології людини та тварин з оцінкою токсичності та профілактики, еколого-гігієнічні дослідження мікроелементозів, метали як мікронутрієнти та складові фармацевтичних препаратів, нанотоксикологія металів та питання їх біобезпеки.
Доцент Н. Грушанська
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook