Ректорат: готуємося до проведення дня відкритих дверей та ведемо діалог зі студентством

16 жовтня 2018 року

     16 жовтня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Протягом минулих вихідних днів керівник університету відвідав студмістечко та навчально-дослідні господарства. Перебуваючи в кампусі, він відмітив поліпшення умов проживання студентів в гуртожитках, де тривають майже безперервні ремонти. Разом з тим студенти-мешканці не завжди підтримують належний лад в своїх кімнатах. Тому завдання для студмістечка, ННЦ виховної роботи і соціального розвитку, деканатів і дирекцій, студентських рад залишається незмінним – посилювати самодисципліну, контролювати санітарний стан, допомагати в облаштуванні побуту. Торкнувся ректор і питання тепла: як тільки компанія-постачальник дасть теплоносій, в гуртожитках одразу будуть увімкнуті опалення та гаряче водопостачання.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша зупинився на профорієнтаційних заходах. Вже наступного тижня 25 жовтня університет відкриє двері для випускників коледжів і технікумів. Для першокурсників тривають вирівнювальні курси, ефективність яких вивчити заплановано цього тижня. Також найближчим часом відбудеться зустріч ректора зі старостами академічних груп.

     Заступник голови Студентської організації Євгенія Дошка повідомила про збір гуманітарної допомоги постраждалим внаслідок вибухів на військовому арсеналі на Чернігівщині, внесла пропозиції щодо змін студентського стипендіального рейтингу.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про результати участі в міжнародній конференції, присвяченій обмінам і мобільності студентів – налагоджуємо співпрацю з установами тих країн, з якими раніше не співпрацювали.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко проінформував про ремонтні роботи в гуртожитках і навчальних корпусах: замінюються вікна, облаштовуються фасади і покрівлі, встановлюються бойлери великої ємності тощо.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – підготувати проект правил прийому до університету на 2019 рік, підбити проміжні підсумки профорієнтаційної роботи, внести пропозиції з удосконалення системи підготовки магістрів, підготувати нараду з заступниками деканів та директорів з навчально-виховної роботи, активізувати екскурсійну діяльність музею. Валерію Іщенку – провести ревізію сантехніки в гуртожитках, підготувати план ремонтних робіт на 2019 рік. Вадиму Ткачуку – контролювати виконання плану надходжень коштів від діяльності госпрозрахункових підрозділів, підготувати лист-звернення щодо виділення фінансування на реалізацію програми енергозбереження в 2019 році, підготувати нараду щодо можливого запровадження нової моделі фінансування вищої школи.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook