Представництво кафедри терапії і клінічної діагностики на науково-практичній конференції «Актуальні питання сучасної мікроелементології»

12 жовтня 2018 року
     4–5 жовтня 2018 року  у ДУ «Інститут медицини праці імені Ю.І. Кундієва НАМН України» була проведена науково-практична конференція з міжнародною участю «Актуальні питання сучасної мікроелементології» присвячена пам’яті академіка Ю.І. Кундієва.
     Організатори конференції: Асоціація мікроелементологів України, ДУ «Інститут медицини праці імені Ю.І. Кундієва НАМН України» та Національна академія медичних наук України.
     Докторант кафедри терапії  і клінічної діагностики Грушанська Наталія Геннадіївна та аспірант кафедри Корнійчук Юлія Василівна представили Національний університет біоресурсів і природокористування України з доповіддю «Вміст мікроелементів у воді тваринницьких підприємств північно-східної та центральної біогеохімічних зон України».
     У рамках конференції розглядалися фундаментальні питання мікроелементології, мікроелементи у професійній патології та клінічній медицині, мікроелементи у фізіології людини та тварин з оцінкою токсичності та профілактики, еколого-гігієнічні дослідження мікроелементозів, метали як мікронутрієнти та складові фармацевтічних препаратів, нанотоксикологія металів та питання їх біобезпеки.
Доцент Н. Грушанська
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook