Пройшли змагання серед студентів з легкоатлетичної шведської естафети

10 жовтня 2018, 21:23

У середу, 10 жовтня 2018 року, пройшли змагання серед студентів з легкоатлетичної шведської естафети. Шведська естафета – це сукупність командних спортивних дисциплін, в яких учасники один за одним переміщаються по дистанції, передаючи естафетні палички. Завдання естафетної команди – першою дістатися до фінішу. Це цікаві і видовищні змагання, для перемоги у яких потрібно не тільки бути найкращими бігунами, а й тактично правильно розподілитися по дистанції.
У жінок вона складалася з чотирьох етапів – 400, 300, 200 та 100 метрів, а у чоловіків – 800, 600,400, 300, 200 та 100 метрів. Спортсмени повинні не тільки максимально швидко пробігти свій етап, а й у діапазоні виділеного коридору передати естафетну палицю наступному учаснику.
Студенти факультету ветеринарної медицини активно взяли участь в змаганнях і найкращим подарунком для учасників стала погода. Вчорашній похмурий, прохолодний день змінило сонце – ідеальні погодні умови для легкоатлетичних забігів.


Першими стартували дівчата. У складі нашої команди виступали студентки Гнатюк О. М., Тодоровська О. В., Романова М. В. і Січак Н. О. Забіг був швидким, напруженим і емоційний. З результатом 2 хв. 49 с. наші дівчата зайняли І місце у жіночій естафеті.


Другими стартували хлопці. У складі нашої команди виступали студенти Пильгун М. Б., Суінов Р. О., Яткевич О. Р., Кравченко Н. О., Літвінчук Ю. В. і Тарнавський  О. В. Забіг відрізнявся довшими дистанціями та більшою кількістю етапів. Зрезультатом 6 хв. 28 с. хлопці зайнявли VII місце.


У загальному заліку наші спортсмени зайняли ІІ місце.


Вітаємо наших спортсменів та бажаємо не зупинятися на досягненому, а також дякуємо вболівальникам за підтримку студентів факультету ветеринарної медицини!


Заст. декана з виховної роботи
С. Деркач


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook