"Хто не знає свого минулого, той не має майбутнього" - перше знайомство з унікальним музеєм НУБіП України

10 жовтня 2018 року
м. Київ, вул. Героїв Оборони, 15, навч. корп. № 3, каб. 217

Афоризм «Хто не знає свого минулого, той не має майбутнього» у всіх на устах. Студенти кафедри студенти-харчовики першого курсу скороченого терміну навчання не лише керуються цією фразою, але й застосовують практично. Саме тому 8 жовтня вони разом з наставником, доцентом Василів Володимиром, відвідали музей нашого університету, де ознайомилися з історією створення та розвитку університету і його досягненнями. 

Екскурсовод Поливач Марія Анатоліївна поетапно розкрила історію ВУЗу. Експозиція складається з трьох відділів: перший присвячено становленню сільського господарства на території України та історії становлення майбутнього аграрного університету; наступний – Другій світовій війні та АТО. Дуже важливо, що окремо представлена експозиція про співробітників та випускників університету, які героїчно виконували бойові завдання в зоні антитерористичної операції та нагороджені державними нагородами; третій– періоду відновлення Голосіївських інститутів, утворення УСГА, підписання перших міжнародних угод, культурно-масовому життю студентів, сучасній діяльності ННІ та факультетів НУБіП України, показаний у світлинах, історичних документах і речах. 

Екскурсія справила велике враження на відвідувачів. Вони висловили своє задоволення від побаченого, та подякували за інтересну змістовну розповідь екскурсовода.

 

Знайомство з величною історією флагмана аграрної освіти в Україні допомогло студентам осягнути важливість своєї місії. Вони й надалі працюватимуть для якісного розвитку харчової сфери, аби згодом закріпити позиції нашої держави на міжнародному ринку. 
 
Марія Жеплінська, 
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook