Дебют першокурсника на факультеті землевпорядкування

10 жовтня 2018 року

     На факультеті землевпорядкування відбувся День першокурсника. Землевпорядники влаштували справжнє свято із веселими і креативними учасниками, справедливим журі, об'єктивними оцінками та цікавими призами. А девіз цього заходу став "Покажи себе!". Того дня юні хлопці та дівчата презентували свої академічні групи, ділилися творчими вміннями, виступами, танцями і піснями. "Дебют першокурсника" – саме так охрестили цей день винуватці свята.

     Насамперед, Євгеній Лазаренко та Ольга Фалатюк, студенти четвертого курсу й активні члени студентської організації факультету, відкрили цей захід. Першим показати себе довірили студентам першої групи, старостою якої є Лілія Стрельченко, а наставником академічної групи – доцент Оксана Кустовська. У своєму виступі вони представили презентацію, в якій відмітили, як після вступу до університету змінилося їхнє відношення один до одного, як вони проводять дозвілля та навчаються; зіграли сценку про викладача і неквапливих студентів, показавши навички своєї акторської майстерності. Потрібно сказати, що вийшло дуже смішно, а помітити хвилювання студентів було майже неможливо. Група обрала українську тематику для виступу, тому всі хлопці і дівчата були у вишиванках – народному вбранні України. Потому дівчата з групи станцювали запальний український танок, а наприкінці всі разом заспівали підбірку відомих пісень.

     Далі прийшла черга другої групи, старостою якої є Катерина Кондратенко, а її куратором – асистент Богдана Ярова. Тематикою їхнього виступу стала режисерська постанова, де всі студенти – актори та мають зіграти свою роль у фільмі. Першою сценою, у так званому фільмі, було дефіле, у якому першокурсники показали себе у всій своїй красі. Наступною – танок, у якому команда виступаючих була дуже злагоджена, а їхні рухи виглядали чіткими і синхронними. А третьою сценою став номер про подію, що чекає на студентів в кінці кожного семестру – сесію. Було дуже весело спостерігати як проходять екзамени у тих студентів, які погано до неї готуються.
     Останніми виступали студенти третьої групи скороченого терміну навчання, старостою якої є Марія Рибачок, а наставником – доцент Євгеній Бутенко. У їхній програмі виступу був stand-up, в якому вони підкреслили плюси і мінуси життя в гуртожитку; презентація та монолог однієї зі студенток, який розчулив багатьох присутніх. У ньому було дуже багато особистого і сумного для кожного, але це вразило, бо не кожен може передати такі емоції.

     У номінації "найкрасивіші" перемогла третя група, у номінації "накреативніші" перемогла друга група, а переможцем конкурсу у номінації "найактивніші" стала перша група. Вітаємо!

     Наприкінці свята декан факультету Тарас Євсюков подякував першокурсникам за їхні виступи та відзначив кожну групу, а завідувач кафедри геодезії та картографії Іван Ковальчук побажав юним землевпорядникам ніколи не зупинятися на досягнутому та вірити в себе. Учасники та переможці отримали призи, а усі присутні масу позитивних емоцій! Бажаємо першокурсникам подальших успіхів у житті та навчанні!


Анастасія Матейченко,
студентка першого курсу
факультету землевпорядкування

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook