День відкритих дверей, старт опалювального сезону та здоров’я студентів – у центрі уваги ректорату

8 жовтня 2018 року

     8 жовтня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Відкриваючи його, ректор окрім перебігу навчального процесу звернув увагу на підготовку до опалювального сезону, систему виховної роботи в гуртожитках, щотижневі зустрічі заступників деканів з мешканцями, роботу музею історії університету та актуальне питання переведення студентів на обслуговування до районної лікарні.

     Учений секретар Оксана Барановська представила проект порядку денного засідання вченої ради, де планується заслухати звіти про діяльність НДІ сільськогосподарської радіології та ННЦ виховної роботи і соціального розвитку. Також нагадала, що 15 жовтня – вихідний день у зв’язку з відзначенням Дня захисника України у неділю 14 жовтня.

     Голова Студентської організації Максим Паламарчук проінформував про ініціативу студентського самоврядування проведення прибирання кампусу.
     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко доповіла, що 25 жовтня в університеті відбудеться день відкритих дверей для випускників технікумів і коледжів, а 1 листопада – для школярів.

     Завідувач військової кафедри Анатолій Есаулов представив програму тижня військово-патріотичного виховання, приуроченого Дню захисника України. Всі заходи анонсовані у календарі подій на офіційному сайті університету.
    Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про переговори з Університетом штату Пенсильванія (США) щодо продовження курсу з харчової безпеки для студентів і викладачів. Американську сторону також цікавить відкриття подібних курсів з економіки та менеджменту в сільському господарстві. В НУБіП триває набір на навчання іноземних студентів, завершиться він 1 листопада.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про комплекс заходів, здійснених до підготовки до опалювального сезону. Протягом тижня додатково буде промито систему опалення в гуртожитку №6. В кампусі активно йде встановлення бойлерів з підігріву води. Також за графіком тривають ремонтні роботи.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на результатах рецензування наукових проектів. Попередньо 9 тем набрали достатні бали для фінансування. Традиційна ж нарада з енергоефективності, на якій також будуть розглядатися питання навчального процесу та результати діяльності госпрозрахункових підрозділів, відбудеться 10 жовтня о 1300.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Ігорю Ібатулліну – завершити осінні польові роботи в навчально-дослідних господарствах. Валерію Іщенку – завершити підготовку до опалювального сезону, встановлення бойлерів, ремонтів. Вадиму Ткачуку – ретельно вивчити ситуацію в студентських буфетах та їдальнях і поліпшити їхнє матеріально-технічне забезпечення. Оксані Зазимко – внести пропозиції щодо зміну складу навчально-методичної ради. Директору ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадію Ржевському – організувати проведення школи лідерства. Помічнику ректора Денису Рудню – організувати роботу університетської телестудії.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Валентин Обрамбальський

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook