Благодійний ярмарок «Барви осені» вдався

6 жовтня 2018 року

     Напередодні свят Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Захисника України та Дня українського козацтва, колектив Ніжинського агротехнічного коледжу НУБіП увосьме провів благодійний ярмарок «Барви осені».

 

     Студенти та класні керівники навчальних груп проявили неабиякий художній смак і креативність під час створення зразків художньої творчості та прикладного мистецтва з використанням як традиційних, так і сучасних матеріалів і технік. Усі бажаючі мали змогу скуштувати страви української кухні та кондитерські вироби домашнього приготування.
     Окрасою свята стали вироби студентського хімічно-біологічного наукового гуртка та групи КН181: мило ручної роботи, брелки, моделі рослин та тварин з епоксидної смоли, вази для сухоцвітів, сувенірні магніти.
     Члени студентського наукового математичного гуртка «Вектор» розіграли математичну лотерею, а гуртка технічної творчості – продемонстрували майстер-клас щодо використання відновлювальних джерел енергії та наукові розробки студентів.

     Усі учасники, організатори й гості свята отримали безліч позитивних емоцій та задоволення, а головне – долучилися до збору консервації та солодощів для людей поважного віку.
     Після ярмарку відбувся фінальний етап соціально-психологічного проекту Ірини Савченко «Посмішка мого життя» та благодійна зустріч «У родинному колі» у Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ніжинської міської ради Чернігівської області. Психологічний тренінг, приємне спілкування та смаколики від студентів були приємною несподіванкою для людей поважного віку.

     Саме тому можемо вважати: щорічний ярмарок вдався на славу!

     Висловлюємо щиру вдячність викладацькому та студентському колективам коледжу за активну участь в організації та проведенні заходів, бажаємо всім козацького здоров’я, невичерпної енергії, бадьорості духу, впевненості в собі.

     Нехай Покрова Пресвятої Богородиці благословляє всіх нас на добрі справи, самопожертву заради ближнього, зміцнює нашу віру, дарує наснагу і мир!

Наталія Шевченко,
заступник директора з виховної роботи

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook