Навчаючись управляти бізнесом ефективно

4 жовтня 2018 року

     Впровадження інтегрованого методу навчання має велике значення для розвитку особистості та є ефективним засобом опанування сучасних технологій, підвищення ефективності навчання і якості знань, формування професійної компетентності сучасної молоді.

     За сприяння викладачів кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції Владислава Сухенка, Юлії Сливи, Наталії Сілонової та аспіранта Тетяни Розбицької магістри спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» долучились до тренінгу «Управління ефективністю бізнесу: методи, інструменти і технології». Навчання було організовано Університетом банківської справи за сприяння Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

     Виїзне заняття ставило за мету показати ефективні інструменти управління та ведення бізнесу, управління витратами і доходами, бюджетування, навчити приймати ефективні управлінські рішення. Воно було поділено на чотири модулі: планування витрати та аналіз конкурентних переваг, контроль і управління ефективністю центрів відповідальності, розробка маркетингові стратегії і приймання довгострокових рішень, управлінський контроль і ризикам підприємницької діяльності.

      До кожного модуля тренери розробили бізнес-кейси, які охоплюють сфери бізнесу від менеджменту, маркетингу та HR до технічних рішень.

     Робота над бізнес-кейсом передбачала розбір конкретної ситуації з певного сценарію, який включає самостійну роботу, «мозковий штурм» в мережах малої групи, публічний виступ із представленням та захистом запропонованого рішення, контрольне опитування учасників на предмет знання фактів кейсу, що розбирається.
     Таким чином, участь у бізнес-тренінгу дало можливість сформувати нові компетенції майбутніх фахівців з якості, стандартизації та сертифікації.

Наталя Мєдвєдєва,
доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook