Майбутні економісти у науково-дослідному та виробничому центрі ТОВ Агрофірма «Колос» ознайомилися з ефективною організацією виробництва

3 жовтня 2018 року

     2 жовтня 2018 року кафедра підприємництва та організації агробізнесу провела виїзні заняття з магістрами першого року навчання економічного факультету на базі Науково-дослідного та виробничого центру ТОВ Агрофірма «Колос». Директор Центило Леонід Васильович та головні спеціалісти агрофірми гостинно зустріли делегацію та детально ознайомили присутніх з основними напрямками діяльності підприємства. У ході занять студенти економічного факультету ознайомилися з організацією ефективного виробництва продукції рослинництва та тваринництва. Студенти відвідали плодовий сад, ферму великої рогатої худоби, поля господарства, центральний офіс. Зокрема, студентам були представлені новітні інтерактивні автоматизовані технології управління витратами в режимі реального часу. Значний інтерес у студентів викликали питання особливостей планової роботи на підприємстві при впроваджені таких систем. Цікаво було також дізнатися як у даному господарстві вдало поєднуються виробничий і науковий процес. Адже окрім нашого університету підприємство співпрацює з науково-дослідними інститутами Національної академії аграрних наук України та Національної академії наук України.

    Організація виробництва на підприємстві була цікавою не лише студентам, а й викладачам кафедри. Разом із керівниками підприємства було обговорено новітні технології, системи, які ефективно функціонують та підвищують рівень розвитку агробізнесу в цілому по країні. Співробітники кафедри висловили свої пропозиції по удосконаленню системи організації та управління виробництвом.
     Значну увагу Леонід Васильович акцентував на необхідності та важливості підготовки кваліфікованих спеціалістів економічного профілю та поглибленні практичної складової у навчальному процесі.

     ТОВ Агрофірма «Колос» є хорошою базою для практичного навчання студентів, аспірантів та підвищення кваліфікації викладачів університету. Для цього в господарстві створені всі необхідні умови і на виробництві, і в побуті.

     Кафедра підприємництва та організації агробізнесу і студенти економічного факультету висловлюють щиру подяку директору ТОВ Агрофірма «Колос» Центилу Леоніду Васильовичу за організацію теплого прийому.

Любар Руслан,
доцент кафедри

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook