Майстер-клас «ДНК-лідера» для студентів факультету аграрного менеджменту від спеціалістів групи UkrLandFarming

2 жовтня 2018 року

     Студенти факультету аграрного менеджменту разом з доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Аліною Троян взяли участь у майстер-класі «ДНК-лідера». Захід було організовано вертикальноінтегрованим аграрним холдингом Група UkrLandFarming для своїх співробітників і проведено в центральному офісі. Компанія постійно дбає про розвиток і підвищення кваліфікації своїх працівників, їхньої мотивації та відданості корпоративним цінностям. Навчання спеціалістів і менеджерів Групи здійснюється на базі Корпоративного університету, який є єдиним центром управління системою знань у всіх підприємствах UkrLandFarming PLC.

     Майстер-клас «ДНК-лідера» проводила Олександра Альхімович, яка має більше 15 років досвіду на ключових посадах HR та в менеджменті, викладачка Центру лідерства УКУ, сертифікований HR, assoc CIPD Королівського інституту по розвитку персоналу у Лондоні, учасник навчальних програм Гарвардської бізнес школи. Олександра представила цікаві дослідження та світові тенденції щодо розуміння портрету сучасного лідера.

     По завершенню майстер-класу студенти переглянули фільм у форматі 3D про Групу UkrLandFarming.

     Для студентів візит став дуже корисним завдяки повному зануренню в робочу атмосферу холдингу. Вони мали можливість ознайомитись з технологією відкритого простору «Open Space» та екранним виведенням системи контролю і спостереження.

     Висловлюємо велику вдячність директору з управління персоналом Групи UkrLandFarming Наталії Романенко за запрошення взяти участь у заході та цікаву змістовну розповідь про діяльність холдингу.

Тетяна Балановська,
професор кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook