Зустріч з першим заступником міністра освіти і науки України

20 вересня 2018 року

20 вересня 2018 року до ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» завітав перший заступник міністра освіти і науки України Володимир Віталійович Ковтунець. У липні 2016 року його було призначено на цю посаду. Володимир Віталійович наш земляк. Рівняни пам’ятають його як народного депутата міської ради та народного депутата України другого скликання.
Перший заступник міністра - кандидат фізико-математичних наук, доцент. Автор 36 наукових праць з математики та інформатики. У період з 1980 до 1994 року працював на факультеті інформатики та обчислювальної техніки Рівненського педагогічного інституту, а з 1992 до 1994 року очолював цей факультет.
Оглянувши матеріально-технічну базу коледжу, відзначив кількість комп’ютерної техніки, яка є на відділенні програмування, зокрема, оновлений комп’ютерний кабінет № 16 «Комп’ютерних мереж та веб-застосувань», де тиждень тому було оновлено 25 комплектів ПК.
Володимир Віталійович відвідав Навчально-практичний центр із землевпорядкування, методичний кабінет та надав практичні поради щодо підготовки здобувачів освіти за першим (бакалаврським) рівнем. Завітав Ковтунець В. В. у бібліотечно-інформаційний центр, де залишив запис у книзі для почесних гостей.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook