Навчання з техніки безпеки на факультеті землевпорядкування!

20 вересня 2018, 9:14

20 вересня 2018 року на базі факультету землевпорядкування відбулась перевірка цивільного захисту техногенної та пожежної безпеки, простішими словами можна сказати – евакуація людей з елементами пожежогасіння.
Студентам, викладачам та керівництву провели ознайомлюючий інструктаж з техніки безпеки при пожежі, продемонстрували якими способами можна гасити вогонь та дали можливість студентам спробувати побороти полум’я самотужки, за допомогою вогнегасника.

     
Співробітники кафедри земельного кадастру прийняли активну участь в тренуванні з евакуації при пожежі. Почувши сигнал про пожежу спокійно та централізовано покинули кімнату.
Доцент кафедри Паламарчук Лариса Василівна, в цей час, проводила лекцію для студентів, при почутому сигналі не розгубилась та не запанікувала, а швидко вистроїла процес евакуації для студентів і вони безпечно покинули будівлю корпусу!

Заходи такого роду дуже корисні для студентів та викладачів, нова важлива інформація необхідна всім в даний час за для збереження свого життя та здоров’я!!!

О.В. Боришкевич, завідувач навчальної лабораторії кафедри земельного кадастру

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook