Відбулась відкрита лекція доцента В.І. Бородині

19 вересня 2018, 9:06
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

18 вересня 2018 р. на 2 парі в ауд. 404 відбулась відкрита лекція к.вет.н., доцента кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин В.І. Бородині, для студентів 3 курсу повного терміну навчання на тему: «Фізіологія та біохімія сперми».
На лекції були присутні: завідувач кафедри – доц. О.А. Вальчук, доценти: Ю.В. Жук, В.М. Лакатош, С.С. Деркач, аспірант – Ю.С. Масалович.
Лектором було висвітлено питання щодо морфологічної будови спермія, хімічного складу сперми і спермія, фізіологічним та біохімічним процесам, які відбуваються у спермі. Акцентовано увагу на особливостях сперми різних видів самців.
Окремо висвітлено питання щодо хімічного складу і властивостей плазми сперми у різних видів самців. Акцентовано увагу на енергетичних процесах, які відбуваються у сперміях і забезпечують активність сперміїв, яка відіграє надзвичайно важливу роль у процесі запліднення.
Лекція доц. В.І. Бородинею була прочитана на високому рівні, чітко структурована, питання, які висвітлювались мали логічний зв'язок між собою та послідовність викладення.
Доцент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Ю. Жук.
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook