Ректорат: необхідність налагодження навчального процесу і контролю за ним

10 вересня 2018 року

     10 вересня 2018 року відбулося засідання ректорату. В університеті стартував навчальний процес. Тож завдання ректорату і колективу вишу забезпечити його нормальне проведення, з відповідальністю і вимогливістю та у партнерстві зі студентством. Про це інформував проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Як засвідчують перевірки, проведені навчальний відділом, відвідуваність занять висока. А начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх відзначила активну роботу диспетчерської, працівники якої оновили і розмістили в мережі розклад занять.

     Сергій Кваша нагадав, що у Студентській організації НУБіП починається відповідальний тиждень: розпочинаються вибори її голови, яким передуватимуть дебати по обранню студентського лідера. На цій же темі сконцентрувалися і директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський та заступник голови СО Антоніна Мусій. Завтра у третьому корпусі, аудиторії 309 о 1500 зберуться представники всіх студорганізацій, аби обговорити забезпечення успішного проведення виборів.
     А також, що 20 вересня в університеті буде реєструватися рекорд країни з гри в шахи: для цього за шахівниці мають сісти 600 учасників.

     Учений секретар Оксана Барановська звернула увагу членів ректорату на те, що конференція трудового колективу цьогоріч відбудеться в грудні. Тому підсумки проведеної за рік роботи треба розпочинати підбивати вже сьогодні.

     Про поточну роботу говорили керівники профспілкових організацій Ростислав Тарасенко і Олексій Муравський, начальник відділу кадрів Микола Михайліченко, завідувач оздоровчого центру В’ячеслав Крупка, начальник юридичного відділу Андрій Бова, начальник спеціального відділу Валерій Бевз.

     Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька і начальник планово-фінансового відділу Олег Бронін проінформували про фінансовий стан університету на сьогодні, надходження коштів за навчання і проживання у гуртожитках. А начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко – про подання документів для участі нашого представника до наукової ради Національного фонду досліджень (ним став професор Валерій Кашпаров) та кандидатури для отримання стипендії Кабінету Міністрів України.

     На сьогодні в університеті проаналізовано всі світові рейтинги вишів, до яких вже долучені інші провідні українські заклади вищої освіти. Нам теж потрібно активізувати підготовку до участі в них, і робити це слід системно, зазначив проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук. Відповідно уповноважити відділ управління якістю та створити робочу групу, що буде опікуватися позиціонуванням НУБіП у таких міжнародних рейтингах.

 

     Перший проректор Ігор Ібатуллін звернув увагу на необхідність налагодження навчального процесу і контролю за ним, поселення у гуртожитки. Особливу увагу звернув на контроль за якістю проведених ремонтних робіт на об’єктах університету. Він виступив з інформацією про прийом до аспірантури і докторантури (зазначивши, що з державним замовленням університет справляється), поточний стан справ у збиранні сільськогосподарських культур в навчально-дослідних господарствах, аудиті виконання міжнародного проекту спільно з Лісовою службою США.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Валентин Обрамбальський

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook