Herzlich Willkommen: «Німецький сад» зустрічає гостей

8 вересня 2018, 16:04
м. Київ

У Німеччині чимало свят та традицій, зокрема, доброю традицію є культурно-дипломатична подія «Німецький сад». Свято 8 вересня 2018 року урочистою промовою відкрив Надзвичайний і Повноважний Посол Ернст Райхель.

«Дякуємо за Ваш інтерес до Німеччини та німецько-українських відносин, які є інтенсивними й дружніми, як ніколи досі. Україні з точки зору зовнішньої й внутрішньої політики опинилася перед неабиякими викликами, у подоланні яких Німеччина енергійно і з почуттям солідарності стоїть на боці України. Співробітництво між нашими двома країнами та підтримка Німеччиною України є широкими і охоплюють політичну, економічну співпрацю, науку, освіту, культуру, обмін на рівні громадянського суспільства та багато іншого. На нашій сторінці (як і в соціальних медіа Посольства) Ви можете ознайомитися з відносинами між Німеччиною й Україною», – зазначає пан Посол на офіційному сайті https://kiew.diplo.de/ua-de.

Студенти й викладачі гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП відвідали 8 вересня Посольство ФРН.

Також цього дня на свято завітали майбутні студенти – вихованці столичного НВК «Школа-ліцей 38 імені Валерія Молчанова» з учителем німецької мови Аллою Яківною Виноградовою. Діти добре володіють німецькою мовою і ця суботня зустріч справила позитивне враження на молодь й підсилила ще більше бажання пізнавати Німеччину, відкривати багату культуру та історію цієї прекрасної країни.

Марія (учениця 9-Б класу) ділиться враженнями: «Я полюбила німецьку мову після того, як ми з мамою побували у Відні. Я закохалася у силу й харизму німецької мови, її звучання справді зачаровує. Під час навчання в університеті я буду удосконалювати свою німецьку».


Вивчайте німецьку мову, закохуйтеся й не бійтеся дивувати своїх близьких. Відкривайте світ, культуру та традиції інших держав!


Марія Ленд (автор)
Леонід Євтєєв (фото)

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook