Рівненський коледж відзначив День знань та розпочав 2018-2019 навчальний рік

3 вересня 2018 року

03 вересня 2018 року у коледжі пройшли урочистості з нагоди початку нового навчального року та Дня Знань. Це свято об’єднує усі покоління, адже в основі будь-якої справи, будь-якої професії лежать знання.

Батьків, студентів, викладачів щиро привітав директор коледжу, заслужений працівник освіти України Я. П. Корсун. Він відзначив, що у цьому році, за результатами вступної кампанії, наша студентська родина поповнюється більш як 400 студентами. Ярослав Петрович побажав їм успішного старту і з гідністю нести звання студента ВСП « РК НУБіП України», бути патріотами свого навчального закладу і своєї Вітчизни. До учасників урочистостей з вітальним словом звернулися запрошені гості – голова Спілки адвокатів Рівненської області Удовиченко Сергій Володимирович, лейтенант Збройних Сил України, учасниця бойових дій Камерістова Тетяна Адамівна. На успішний новий навчальний рік присутніх благословив отець Петро.

Студенти хвилиною мовчання вшанували пам'ять патріотів, які загинули, відстоюючи наше право на незалежність, серед них і двох  випускників нашого коледжу – Гулюка Сергія, випускника 2006 року заочного відділення по спеціальності «Правознавство» та Свідерського Дмитра, випускника 2012 року економічного відділення по спеціальності «Комерційна діяльність», а також тих наших студентів, для кого останнім життєвим рубежем стала далека афганська земля:

- Кононюка Андрія – випускника будівельного відділення.

- Ютовця Миколи – студента будівельного відділення

- Конончука Олександра – випускника гідромеліоративного відділення

Плідного, вдалого, успішного навчального року, наша дружня коледжівська родино!!!

Олександр Талімончук


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook