Переможці міжнародного фестивалю-конкурсу «Україна єднає світ»

6 липня 2018 року

     З 27 червня по 3 липня 2018 року у м. Скадовськ, Херсонської області, проходив міжнародний фестиваль-конкурс «Україна єднає світ», захід відбувався за сприяння Міністерства культури України. Участь у фестивалі-конкурсі брали колективи з Грузії, Вірменії, Білорусі, Молдови, Румунії, Словенії та Палестини. Як представників від України до участі у фестивалі були запрошені студенти Національного університету біоресурсів та природокористування України, учасники студії естрадного співу «VoytVoice» під керівництвом доцента кафедри культурології Ірини Войтюк. В рамках фестивалю-конкурсу були проведені вокальні майстер-класи, творчі зустрічі з видатними українськими та іноземними діячами культури. Метою фестивалю було виявлення та підтримка талановитих дітей та молоді, підвищення їх професійного рівня, обмін творчими здобутками, розширення міжкультурних зв’язків.

     Студенти Національного університету біоресурсів і природокористування Українирозірвали творчий простір фестивалю креативом, показали високий рівень підготовки та стали переможцями у номінації естрадний вокал. Вітаємо наших лауреатів: Дмитро Халонєн – перша премія, Дарина Лукашук – перша преміяВладислав Крупський – перша преміяАліна Конюшок – друга преміяДарина Кирилюк – друга премія

   Колектив студії естрадного співу «VoytVoice» висловлює щиру подяку ректору Національного університету біоресурсів і природокористування України Ніколаєнку Станіславу Миколайовичу, директору відділу виховної роботи Ржевському Геннадію Миколайовичу, студентській організації за всебічну підтримку і можливість представити рідну Альма-матер на міжнародному рівні.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook