Тернопільський обласний семінар органів місцевого самоврядування відбувся у стінах Бережанського агротехнічного інституту

20 липня 2018 року

На базі ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут»  відбувся обласний семінар за участю голів райдержадміністрацій, міських голів обласного підпорядкування, голів сільських і селищних рад, керівників об’єднаних територіальних громад, правоохоронних органів під керівництвом голови Тернопільської обласної державної адміністрації Степана Барни і його заступників Олега Валова та Ігоря Вонса

z106


z100z101Студенти нашого навчального закладу привітальними словами і короваєм зустріли очільника області, бажаючи йому плідної праці і вагомих успіхів у соціально-економічному розвитку регіону. Розпочав семінар голова обласної державної адміністрації з глибокого аналізу наповнення обласного бюджету, а також детально зупинявся на проблемах області, які негайно, за його словами, потрібно ліквідовувати. Основне питання порядку денного – стан наповнення місцевих бюджетів та залучення додаткових надходжень, а також виробити спільну стратегію регіонального розвитку та покращити показники соціально-економічного розвитку.

z109z107Доповідачами на семінарі були:
Комендат Ігор Юлійович – начальник Головного управління Державної фіскальної служби  в Тернопільській області.

Медвідь  Роман Тарасович - в.о. начальника Управління ДАБІ у області (з питань  порядку ведення об’єктів  в експлуатацію). 

Гузенко Володимир Васильович – перший заступник начальника управління Держпраці в області ( з питань організації заходів контролю, затвердженого законодавством України про працю та  виявлення фактів використання праці неоформлених працівників).

Кузь Іван Іванович - начальник Головного управління Держгеокадастру у області (з питань стану регулювання земельних відносин в частині збільшення надходжень до місцевих бюджетів).

Якимчук Петро Миколайович - заступник начальника Головного управління ДФС у Тернопільській області ( з питань алгоритму дій щодо використання резервів надходжень до  місцевих бюджетів).

z108Участь у семінарі взяв і директор інституту професор Мирон Жибак. У своїй доповіді він окреслив пріоритети розвитку навчального закладу, неодноразово наголошуючи, і, закликаючи учасників семінару до співпраці у напрямку надання послуг з виготовлення проектів соціально-економічного розвитку ОТГ, реконструкцій парків та скверів, надання консультаційних послуг з екологічної, енергетичної, механіко-технологічної проблематики. Дану концепцію співпраці підтримав голова облдержадміністрації Степан Барна. Він подякував Мирону Миколайовичу за теплу зустріч і закликав учасників семінару до співпраці з навчальним закладом.

z104z105z102z103

Також голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна разом з головою Бережанської районної державної адміністрації Ігорем Гринкевичем і головою Бережанської районної ради Василем Біликом оглянули лабораторії факультету агроінженерії та енергетикию.

Очільники області та району дали схвальну оцінку побаченому, побажали керівництву та працівникам інституту подальших успіхів у навчальній і науково-дослідницькій роботі.

Володимир Зайчук, завідувач відділом гуманітарної
освіти, виховання та студентських справ
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook