Завершився шеститижневий Food Safety Short Course Penn State University/NULES

13 липня 2018 року
НУБіП України

Завершився неймовірно насичений курс безмежно цінною інформацією.

Лекції, нові знання, застосування їх під час розв’язань практичних ситуаційних задач, лабораторні заняття, що дозволили кожному особисто доторкнутись до мікробіологічних, мікологічних та низки інших цікавих досліджень.

 


Дружня невимушена атмосфера, спілкування з іноземними лекторами та робота в командних воркшопах, додавали натхнення на засвоєння знань.

Перебування під час екскурсій на провідних харчових підприємствах України завжди супроводжувалось фаховими коментарями лекторів та поясненнями, щодо ризиків та небезпечних ділянок.


Маю впевненість, що отримані знання відкриють нові фахові горизонти, будуть застосовані при викладанні ряду дисциплін лекторами університету, сприятимуть популяризації інформації серед населення щодо важливості суворого дотримання санітарії та гігієни як так і в побуті так і на виробництві. Оскільки дотримання технологічних процесів на підприємствах, де не буває дрібниць, які неварті уваги, забезпечуватиме належну якість і безпечність продукції. Для всіх нас!

Вітання від ректора Станіслава Ніколаєнка учасникам переказав проректор Вадим Ткачук. Куратор проекту Кетерін Катер - керівник служби дорадництва за напрямком безпека продуктів харчування Університету штату Пенсильванія, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко також привітали слухачів, а це викладачі і студенти НУБіП, з його успішним завершенням. Шеститижневий курс курс відбувся завдяки фінансовій підтримці Благодійній фундації сім`ї Воскобійників та Університету штату Пенсильванія.

   

  

Щира подяка всім причетним, за організацію та проведення чудового навчального курсу «Food safety»!

 

Докторант, к.вет.н, Кучерук Марія


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook