Вступна кампанія-2018. В перший день у тренді вступників – агробіологічні та інженерні спеціальності

13 липня 2018 року

 Другий день прийому документів на бакалаврат видався для приймальної комісії не менш напруженим, ніж попередній. Приємно, що чимало вступників відразу визначають університет першим пріоритетом і подають оригінали документів. Так, як це зробив випускник Березнівського лісотехнічного коледжу Віталій Пригарський. Отримавши диплом молодшого спеціаліста, він вирішив ступінь бакалавра здобувати за спеціальністю «Лісове господарство» в НУБіП. І змінювати думку стосовно навчального закладу не збирається, що і підтвердив, подавши оригінали документів. Так само вирішив розпочати своє потенційне студентське життя в нашому університеті і випускник Мокіївської ЗОШ Шепетівського району Хмельницької області Тарас Печенюк. Щоправда, обрав для себе іншу спеціальність – аграрний менеджмент. Аргумент для цього має залізобетонний: за порадою сестрички. Відразу вгадайте хто у нас сестричка? Правильно – випускниця бакалаврату Анастасія Печенюк, яка подала документи за цією ж спеціальністю в магістратуру. Це у нас сімейне, сміються обоє. 

 
Дмитро Шолкан, замість того, щоб ніжитися на морі біля рідного Ізмаїла, вчора вибрався до Києва, аби сьогодні вранці особисто подати документи на дві споріднені спеціальності – агроінженерію і транспортні технології. Так молодший спеціаліст продовжує навчання за фахом, розпочате в Ізмаїльському технікумі механізації і електрифікації сільського господарства. А визначальним у виборі вишу стала практичність: ознайомившись на сайті з матеріально-технічною базою факультетів, на технічних майданчиках яких представлена техніка провідних компаній-виробників сучасної сільськогосподарської техніки, вирішив опановувати її особисто. Думаю, що з середнім балом диплому 4,6 і відмінним його захистом, хлопець стане хорошим студентом. На іншу інженерну спеціальність – електроенергетика, електротехніка та електромеханіка – документи дружно приїхали здавати випускники Володимир-Волинського агротехнічного коледжу. Олександр Ногачевський, Валентин Пугач, Вадим Рудчик, Владислав Пасось дослухалися до порад директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Володимира Козирського.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
А загалом, як інформує відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук, за підсумком першого дня вступу до бакалаврату (на базі школи і молодшого спеціаліста), найбільш динамічні показники за такими спеціальностями: «Ветеринарна медицина», «Агрономія», «Біотехнологія та біоінженерія», «Екологія», «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Агроінженерія». Всього ж у перший день опрацьовано майже тисячу заяв. 
 
Валентин Обрамбальський
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook