Випускниця Старокостянтинівської школи Дар’я Галай обирає НУБіП України, аби стати фаховим землевпорядником

14 липня 2018 року

 На початку вступної компанії наша співрозмовниця, тендітна дівчина із Поділля, випускниця Старокостянтинівської ЗОШ №1 Дар’я Галай поділилась своїми планами на майбутнє.

 

- Чому обрали саме НУБіП України і спеціальність «Геодезія та землеустрій»?

 
НУБіП України мені порадили мої вчителі та друзі, які вже навчаються у НУБіП, а більш детально із спеціальністю ознайомила доцент кафедри земельного кадастру Тихенко Ольга Володимирівна, яка, в свій час була теж випускницею Старокостянтинівської ЗОШ №1.
 
Вперше приїхала до НУБіП України на олімпіаду і закохалася у красу Голосієво, а також сучасний навчальний корпус №6 факультету землевпорядкування.
 

- Чого очікуєте від навчання за обраною спеціальністю?

 
Прагну отримати нові знання, нових друзів, а також стати конкурентоспроможним фахівцем на ринку. Вважаю, що це все отримаю на факультеті землевпорядкування, де є всі можливості і для практичного навчання. 
 

- Які маєте уподобання?

 
Одинадцять років займаюся народними та сучасними танцями, а також у вільний час займаюсь випічкою десертів. Прагну продовжити заняття танцями і в НУБіП України. 
 

- Які плани після закінчення?

 
Мрію знайти гарно оплачувану роботу, оскільки вважаю перспективним обраний  фах, мати  можливість реалізації планів і у  рідному місті.
 
Розмовляла Наталія Мединська
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook