Юридичний відділ запрошує на безкоштовний навчальний онлайн-курс «Конфлікт інтересів: треба знати!»

12 липня 2018 року

 За підтримки Програми розвитку ООН в Україні Національне агентство з питань запобігання корупції спільно з українським громадським проектом масових відкритих онлайн-курсів «Прометеус» проводить щорічну інформаційну кампанію з метою роз’яснення законодавства про конфлікт інтересів.

 
В межах даної інформаційної кампанії створено безкоштовний навчальний онлайн-курс «Конфлікт інтересів : треба знати!».
 
Курс розрахований на підвищення рівня стандартів доброчесності щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, а також інших обмежень та зобов’язань, передбачених Законом України “Про запобігання корупції”.
 
З урахуванням викладеного, запрошуємо представників адміністрації, деканів факультетів, директорів ННІ, завідуючих кафедр та всіх бажаючих взяти участь в онлайн-курсі, який допоможе опанувати базові практичні інструменти для підвищення ефективності виявлення, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання встановлених заборон та обмежень.
 
Курс «Конфлікт інтересів : треба знати!» доступний цілодобово, ним можна користуватися з будь – якого комп’ютера з підключенням до мережі інтернет. 
 
Для участі у ньому необхідно зареєструватися на www.prometheus.org.ua, знайти курс “Конфлікт інтересів: треба знати!” (постійна адреса: https/edx.prometheus.org.ua/courses/course-v1:NAZK+COI101+2017_T3/about  або goo.gl/1MfYnT
 
Юлія Шовкун,
юридичний відділ НУБіП України
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook