Вступ 2018. На сьогодні до магістратури подано в двічі більше заяв, ніж минулого року

10 липня 2018 року

10 липня 2018 року. Приймальна комісія на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком зібралася, аби проаналізувати хід надходження заяв на освітній ступінь «Магістр» та вирішити ряд технічних питань. Але про все за порядком.

 
Відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук проінформував, що станом на сьогодні вже прийнято 1841 заяву від вступників, що в двічі більше за аналогічний період минулого року. З них 862 – оригінали документів. Найбільше подають заяви на енергетичні, агрономічні, інженерні спеціальності. Поки що  напружена ситуація на спеціальностях «Соціальна робота», «Економіка», «Маркетинг» та всі ІТ-спеціальності. Хоч прийом документів триватиме до 27 липня, профорієнтацію і роботу з вступниками до магістратури потрібно продовжувати, зазначив ректор. Особливо звернути увагу випускникам бакалаврату інших університетів.
 
 
 
Також приймальна комісія затвердила розподіл ліцензійного обсягу для вступників на базі молодшого спеціаліста, повної загальної середньої освіти за сертифікатами ЗНО з основними предметами та за пропозицією вишу (тільки на контрактну форму навчання).
 
 
 
 
Окремо члени приймальної комісії – а це і проректори, і декани факультетів та директори ННІ – розглянули ситуацію в гуртожитках. Окрім побутових і ремонтно-будівельних питань, підняли і суто бюрократичні – у відповідність мають бути приведені накази на поселення. Будуть перевірені кожний гуртожиток та кімната. 
 
Денис Рудень
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook