Випускниця школи Вікторія Тарасюк з Черкащини: НУБіП припав мені до душі

10 липня 2018 року

 Вікторія Тарасюк - випускниця Жашківської спеціалізованої школи №1 з поглибленим вивченням окремих предметів. До НУБіП України вступатиме на спеціальність «Геодезія та землеустрій». Про її вибір наша розмова.

 
- Чому саме НУБіП? Звідки дізналася про університет? Чому спеціальність «Геодезія та землеустрій»?
 
- Про НУБіП я дізналася від знайомих та рідних, які навчались в цьому навчальному закладі. Також під час навчального року до нашої школи приїздили викладачі університету, які розповідали про університет. Вони зацікавили мене і вдома я відвідала офіційний сайт вищого навчального закладу. Переглянувши фото та прочитавши статті про навчальну діяльність та студентське життя, остаточно впевнилася в тому, що хочу навчатись саме тут. НУБіП припав мені до душі. Навесні я завітала до НУБіП України на День відкритих дверей і дізналась багато цікавого про університет і спеціальність «Геодезія та землеустрій». Викладачі факультету землевпорядкування ознайомили нас з сучасними геодезичними приладами, які використовують в навчальному процесі, методами навчання та перспективами подальшого працевлаштування. Ще раз я переконалась, що хочу навчатись саме в НУБіП України, а спеціальність «Геодезія та землеустрій» є престижною сьогодні і актуальною буде в майбутньому.
 
- Що чекаєш від студентських років?
 
- Сподіваюся на нові відчуття і емоції, які допоможуть мені знайти своє місце у житті. Але найважливішим для мене є освіта. Під час навчання я планую використовувати усі можливості, що надає НУБіП України, щоб після навчання у стати кваліфікованим спеціалістом. 
 
- Які маєш уподобання, крім навчання?
 
- Навчаючись в школі, займалась баскетболом та легкою атлетикою. Маю високі досягнення на місцевому, районному та обласному рівнях. Зокрема, у фінальних змаганнях з баскетболу серед дівчат за програмою обласної Спартакіади 2018 року серед школярів закладів загальної середньої освіти отримала звання бронзового призера Черкаської області.
 
Розмову вела доцент кафедри землевпорядного проектування 
Людмила Гунько
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook