Бакалаври заочного відділення ННІ енергетики автоматики і енергозбереження отримали свої дипломи

1 червня 2018, 20:23

 

Черговий випуск бакалаврів енергетиків і автоматників заочного відділення відбувся у перший день літа. Фінішували 44 випускники, серед яких 40 енергетиків і 4 автоматники.

     З привітанням і настановами від ректорату виступив проректор з навчальної та виховної роботи, академік НААН України Сергій Кваша. Від інституту свої настанови і привітання висловили директор Володимир Козирський, завідувач кафедри електропостачання д.т.н. Гребченко М.В., професор кафедри електроприводу і електротехнологій Червінський Л.С., завідувач кафедри теплоенергетики д.т.н. Горобець В.Г., завідувач кафедри електричних машин і експлуатації електрообладнання д.т.н. Жильцов А.В.

     У виступах відмічалась пріоритетність галузі електроенергетики, важливість її для економіки України і життя кожного українця, новітні напрями розвитку електроенергетики, важливість професій, про вступ до магістратури.
     Від колективу студентів зі словами подяки викладачам і привітаннями колегам виступили випускники Хлебнікова М.В.Терентьєв І.В. і Давидов В.О.

Козирський В.В.,
директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook