Бакалавр Дмитро Дзюба: хочу розвивати аграрну галузь та консультувати товаровиробників, тому обираю «Дорадництво» в НУБіП України

8 липня 2018 року

     Дмитро Дзюба – випускник бакалаврату НУБіП України. Він обирає для продовження навчання наш університет, але хоче змінити спеціальність – на «Менеджмент» (Дорадництво). Про його вибір і розмовляємо з ним.

 

  – Чому ти обрав цю спеціальність і продовжуєш навчання в НУБіП України?
    – Навчаючись в бакалавраті відмітив багато позитивного в навчанні – великі лекційні аудиторії, оснащені мультимедійною технікою, навчальні лабораторії, можливість проходження стажування за кордоном та отримання подвійних дипломів тощо. Тому саме в цьому виші і хочу здобути ступінь магістра за магістерською програмою «Дорадництво» так як вважаю, що нині аграрні виробники потребують новітніх знань та інноваційно-технологічних рішень, а дорадчі служби, як ефективні інструменти реформування аграрного сектору і соціальної модернізації на селі, мають всі можливості для адаптації фермерів до суворих ринкових умов.
    Отримані в університеті знання дозволять мені консультувати фермерські господарства і підприємців не тільки у сфері використання економічно швидкоокупних, а й екологічно безпечних технологій, розробляти для них природоохоронні заходи, які будуть направлені на збереження ландшафту, флори і фауни та сповільнення кліматичних змін.

– Чого очікуєш від навчання в університеті?
     – Отримати сучасні знання і вміння від висококваліфікованих викладачів із цієї спеціальності та мати змогу застосовувати їх на практиці, тобто консультувати виробників з питань енергозбереження і використання альтернативних джерел енергії, тому що вважаю, що проблема енергозбереження на сьогоднішній день перетворилася в одну з найважливіших загальнолюдських проблем.

– Які надії з навчанням пов’язуєш?
   – Хочу стати висококваліфікованим дорадником, зареєструватися в Реєстрі сільськогосподарських дорадників і консультувати товаровиробників, щоб розвивати аграрну галузь України та забезпечити її стабільний прибутковий розвиток.

– Чим цікавишся, крім навчання?
     – Люблю спорт, подорожі, музику.

Розмовляла Ірина Кудінова,
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook