Розпочався прийом документів до магістратури

4 липня 2018 року

Однією з найпопулярніших магістерських програм гуманітарно-педагогічного факультету є «Педагогіка вищої школи» (спеціальність «Освітні, педагогічні науки»).

Однією з перших документи подала Канюк Наталія Леонідівна, яка на даний період працює у Київському вищому професійному училищі деревообробки на посаді майстра виробничого навчання за спеціальністю «Столяр, виробник художніх виробів з дерева».

Майбутня магістрантка вже має ґрунтовний практичний досвід викладацької діяльності, але планує поглибити та узагальнити свої знання, набути нових вмінь, освоїти сучасні технології викладацької діяльності.

Наталія Леонідівна вирішила вступити на навчання та отримати кваліфікацію викладача вищої школи саме у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, оскільки тут раніше навчалися її колеги, які високо оцінили якість організації навчального процесу та гуманне і толерантне ставлення професорсько-викладацького колективу.

З нетерпінням чекаємо у своїх стінах на таких талановитих та досвідчених магістрантів, які прагнуть поглибити свої знання та поділитися власним педагогічним досвідом!

Асистент кафедри педагогіки
Варивода Наталія

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook