Шлях в успішне життя розпочато! Вітаємо випускників гуманітарно-педагогічного факультету!

27 червня 2018, 10:41

26 червня 2018 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів та магістрів. Теплі привітання, радість і хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створювали піднесену атмосферу свята.

Випускників привітав ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Ніколаєнко С.М.

«Випуск наших студентів – це свято всього колективу та гарний привід висловити щирі слова вдячності професорсько-викладацькому складу та працівникам університету за творчу, плідну та результативну роботу з підготовки висококваліфікованих фахівців! Шановні випускники, пам’ятайте своїх викладачів, які провели вас тернистим шляхом до успіху та визнання! Бажаємо всім здоров’я, щастя, наснаги, нових творчих звершень, мудрих рішень, впевненості у своїх силах та рішучості до дій, кар’єрного зростання та високих професійних досягнень!» у вітальній промові зазначив очільник університету.

Шинкарук Василь Дмитрович, декан факультету, щиро поздоровив випускників із здобуттям освітнього ступеня «бакалавр» та «магістр» та наголосив на тому, що зараз Україні потрібні фахівці міжнародного рівня, а тому варто продовжувати підкорювати нові вершини, адже це є запорукою успіху в житті.

З рук ректора Станіслава Ніколаєнка та його радника Івана Чижа дипломи з відзнакою отримали студенти-відмінники. Вручали такі довгоочікувані документи державного зразка випускникам і завідувачі кафедр.

Натхненними та патріотичними концертними номерами протягом урочистого заходу гостей свята радували студенти та колективи НУБіП.

 

Любі випускники! Щиро вітаємо та бажаємо впевнених кроків на життєвому шляху!

Згадуйте з посмішкою та з теплом незабутні роки навчання, адже, окрім найкращої освітньої підготовки, у стінах університету ви здобули життєвий досвід і вміння самостійно приймати важливі рішення.

Не забувайте про свою Almamater та з гордістю промовляйте: "Я випускник НУБіП України!"

 

Колектив кафедри англійської філології

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook