Випуск-2018: магістрам факультету ветеринарної медицини вручили дипломи

26 червня 2018 року

     26 червня 2018 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулось урочисте вручення дипломів магістрам спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» і випускники отримали кваліфікацію лікаря ветеринарної медицини та лікаря ветеринарної медицини з безпеки та якості сільськогосподарських і харчових продуктів. До речі, це останній випуск магістрів на факультеті ветеринарної медицини, термін підготовки яких становив 2 роки. Дипломи вручено 113 магістрам спеціальності «Ветеринарна медицина», з них 14 дипломів з відзнакою та 15 магістрам спеціальності «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», з яких 4 – з відзнакою.

     Теплі слова привітань, радість та хвилювання випускників, позитивні емоції всіх присутніх створили піднесену атмосферу урочистості.

     На урочистому врученні дипломів з вітальною промовою до випускників звернувся декан факультету ветеринарної медицини академік НААН України Микола Цвіліховський, який тепло і сердечно привітав випускників із закінченням навчання в університеті. «У цей радісний день сердечно вітаю Вас з успішним закінченням рідного для нас університету. Хай доля щедро дарує Вам плідну працю, творче натхнення й невичерпну енергію для здійснення задуманого й омріяного. Хай впевненість у собі стане запорукою Вашого успіху. Саме від вас тепер залежить майбутнє нашої держави, її престиж і визнання на міжнародній арені», – зауважив декан.

     Щирі слова привітання пролунали від голів екзаменаційних комісій, професорів Володимира Духницького, Віталія Недосєкова та Лариси Шевченко, наставника академічної групи, доцента Олександра Вальчука.

     Від випускників зі словами вдячності виступила Валерія Лісовая. Слова вітання і вдячності викладачам факультету та усім співробітникам висловили рідні випускників – батько випускника Олексія Бучакчийського, Юрій Бучакчийський.

     Випускників-магістрів також привітали учасники художньої самодіяльності факультету ветеринарної медицини.
     Дипломи з відзнакою вручив декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський. Дипломи звичайного державного зразку вручили поважні професори та доценти факультету ветеринарної медицини.

 

     Кращі випускники факультету за активну участь у культурно-масовій роботі та спортивній діяльності отримали грамоти та подяки, які вручили декан Микола Цвіліховський та викладачі кафедри фізичного виховання НУБіП України.

Щасливої Вам долі, шановні випускники!

Володимир Мельник,
заступник декана з магістерської підготовки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook