Киянин Володимир Кравець: вступатиму в найкращий виш НУБіП України і продовжуватиму сімейну лісівничу династію

4 липня 2018 року

     Сьогодні в гості до ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України завітав випускник 11-го класу Київського природничо-наукового ліцею № 145, учні якого щороку показують одні з найвищих в Україні результати ЗНО, Володимир Кравець, який хоче здобувати фах лісівника. Чому саме в НУБіП, читайте далі.

– Чому саме «Лісове господарство» і НУБіП України?
     – Ще з прапрадіда чоловіки в моїй сім'ї є лісівниками. Мені подобається те, чим займається мій батько, і мені хотілося б продовжити нашу сімейну лісівничу династію. З дитинства моє життя завжди було пов'язано з лісом. Ще малим хлопчиком я допомагав на суботниках у ботанічному саду НУБіП України, на які мене брав батько. Обрав НУБіП України, бо він є найкращим в Україні і одним з найвідоміших українських вишів в Європі зі спеціальності «Лісове господарство». Університет захоплює своєю історією, традиціями, а найголовніше він дає велику кількість можливостей для розвитку і самореалізації.

– Звідки вперше дізнався про ННІ лісового і садово-паркового господарства?
     – Інститут лісового і садово-паркового господарства є, мабуть, найстаріший підрозділ в університеті і одним із найстаріших в Україні. Про нього, звичайно, я дізнався від свого батька, який 30 років тому, як і я нині, виборював право навчатися в ньому.

– Чого найбільше очікуєш від навчання в університеті?
     – Під час навчання планую максимально використовувати усі можливості, що надає НУБіП України, наприклад, поєднати з навчанням за кордоном, проходити стажування і розпочати свою трудову діяльність вже у навчальному закладі. Унікальний досвід поєднання освіти, практики і науки надає такі можливості вмотивованим студентам.

– Які плани після закінчення навчання?
     – Маю намір використовувати отримані в НУБіП України знання на користь лісу і суспільства.

– Які маєш уподобання та інтереси, крім навчання?
     – Брав участь у конкурсі МАН з темою «Збереження лісових екосистем за допомогою лісової сертифікації на прикладі ВП НУБіП України «Боярська ЛДС». Неодноразово був волонтером акції «Відновимо ліси разом». Окрім того, мене захоплює сучасна кіноіндустрія. А взагалі, в НУБіП України я сподіваюся здійснити свої мрії, познайомитися з новими друзями і стати кращим.

     Володимире, бажаємо тобі успішного проходження ЗНО і з 1-го вересня 2018 року стати студентом ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України!

Розмову вів заступник директора
ННІ лісового і садово-паркового господарства
Віктор Свинчук

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook