Випускник із Житомирщини Олександр Юськов: обираю спеціальність «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» в НУБіП – будую успішну кар’єру

25 червня 2018 року

     Олександр Юськов – родом з села Кам'янка Олевського району, що на Житомирщині, твердо вирішив продовжити навчання в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України за спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Його аргументи на користь спеціальності та університету читайте далі.

 

  – Чому обрав цю спеціальність?
     – Зараз із розвитком комп’ютерних технологій, робототехніки потрібні фахівці, які зможуть забезпечити роботу підприємств по автоматизації та комп’ютерно-інтегрованим технологіям. Я полюбляю мікросхемотехніку, комп'ютерні технології, робототехніку, радіо. Цю професію обрав тому, що вона мені подобається та приноситиме задоволення і я все роблю у даний час, щоб досягнути мети. Я взяв участь у Всеукраїнській олімпіаді в НУБіП з трьох предметів: фізика, математика і українська мова. Отримані додаткові бали, сподіваюсь, допоможуть вибороти бюджетне місце.

  – Звідки дізнався про університет?
     – Спочатку мені порекомендував друг, якому подобається навчатися тут. Потім вже необхідну інформацію знайшов на сайті університету. Із сайту поцікавився кафедрами інституту, особливу увагу звернув на кафедру автоматики та робототехнічних систем. Упевнений, навчатися тут буде дуже цікаво.

  – Що очікуєш від навчання в НУБіП України?
     – Нові знання, розвиток професійних здібностей. Ще хочу знайти справжніх друзів. Думаю, що, завдяки отриманим знанням в університеті, зможу побудувати свою кар’єру.

 

Володимир Козирський,
директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook