НДІ техніки і технологій представив результати виконання НДР в І півріччі 2018 року

21 червня 2018 року
м. Київ НДІ техніки і технологій

 

 

    

У відповідності до наказу по НУБіП України від 31 травня 2018 року №626 «Про створення комісій для перевірки стану виконання науково-дослідних робіт», 21 червня 2018 року в науково-дослідному інституті техніки та технологій проведено засідання комісії і відбулась перевірка виконання науково-дослідних робіт в І півріччі 2018 року, що фінансуються за рахунок Державного бюджету та ініціативних науково-дослідних робіт.
Голова комісії професор Сухенко Юрій Григорович зорієнтував доповідачів на необхідності акцентування саме на конкретних результатах, що були отримані в ході виконання проміжних проектів в І півріччі 2018 року, та на загальних результатах, що були отримані в ході виконання проектів, які завершуються в 2018 році.
На засіданні було перевірено стан виконання трьох науково-дослідних робіт, які фінансуються за кошти державного бюджету, а саме:
- «Розроблення методів дослідження закономірностей накопичення експлуатаційного пошкодження металоконструкцій і засобів продовження призначеного ресурсу сільськогосподарської техніки». Науковий керівник – Олександр Войналович;
- «Розробка новітніх теоретико-адаптивних систем синтезу технічного забезпечення ранньої діагностики внутрішніх хвороб ВРХ». Науковий керівник – Валерій Войтюк.
- «Механіко-технологічне обгрунтування зниження шкідливого впливу ходових систем енергетчних засобів та польових машин на грунт». Науковий керівник – Вячеслав Чуба.
 
Свої результати виконання завдань І півріччя 2018 року представили керівники ініціативних науково-дослідних робіт
Рішення комісії. За результатами публічного обговорення представлених результатів науково-дослідних проектів, що виконуються в НДІ техніки і технологій, вважати, що всі проекти характеризуються, як такі, що виконано в повному обсязі згідно завдань календарного плану на І півріччя 2018 року технічних завдань.
 
Іван Роговський,
директор НДІ техніки та технологій

 

 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook