НАУКОВИЙ ВІЗИТ У СУМИ

19 червня 2018 року

15 червня 2018 року підбили підсумки роботи DSMIE-2018 «design, Simulation, Manufacturing: The Innovation Exchange». Це міжнародний форум для фундаментальних та прикладних досліджень, промислових застосувань у виробництві, міжнародна конференція з дизайну, моделювання, виробництва, інноваційний обмін зосереджений на широкому спектрі дослідницьких завдань у галузі виробництва, механічної та хімічної інженерії, спрямованих на вирішення поточних і майбутніх тенденцій проектних підходів, технологій моделювання, комп'ютерних систем, розробки програмного забезпечення, інструментів ІКТ та реалізація стратегії Industry 4.0 для вирішення інженерних завдань. DSMIE-2018 об'єднує дослідників з наукових установ, провідних промислових компаній та державних лабораторій, розташованих у всьому світі, для сприяння та популяризації наукових основ виробництва.

Завідувач кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, доктор технічних наук, професор Юрій Сухенко прийняв участь у цьому визначному міжнародному заході який відбувся з 12 по 15 червня у місті Суми. Робоча мова конференції (включаючи доповіді конференції, презентації та дискусії) була англійською. DSMIE-2018 вже вкотре проводиться під патронатом проф. Анатолія Василя, ректора Сумського державного університету та д-ра Олександра Гусака, декана факультету технічних систем та енергоефективних технологій.

У конференції прийняли участь науковці з Індії, Польщі, Словаччини, Чехіъ, Загалом 3 11 країн світу. Професор Юрій Сухенко виступив з 2-ма доповідями: «Effect of phase composition on cavitations resistance of ceramics» та «Mathematical model of corrosive-mechanic wear materials in technological medium of food industry». Доповіді будуть опубліковані у виданнях, що входять до науково метричної бази «Scopus». Співавторами доповідей були д.т.н., проф. Сухенко В.Ю. та к.т.н., доц. Муштрук М.М, а сам доповідач відзначений іменним сертифікатом учасника.

Окрім зроблених доповідей, широких дискусів між фахівцями були налагоджені цікаві контакти з провідними науковцями країн ЄС. Що, сподіваємось, в свою чергу, буде поштовхом для отримання грантів та нових здобутків на цій важкій, але вельми цікавій науковій ниві. 

Володимир Василів
доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook