Захист бакалаврських робіт спеціальності "Маркетинг" завершено

19 червня 2018, 15:35

      11-13 червня 2018 р. в 425 ауд. 10 корпусу відбувався захист бакалаврських робіт студентів денної форми навчання спеціальності «Маркетинг». Комісія розпочала свою роботу під голуванням завідувача кафедри економічної теорії, д.е.н., професора, Талавирі Миколи Петровича. Члени комісії – д.е.н., професор Ларіна Я. С., д.е.н., професор Буряк Р.І., к.е.н., доцент Бабічева О. І. Секретар комісії – к.е.н., доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Ніколаєвська В. В.

 

 

     Захист бакалаврських робіт відбувався в цікавій дискусійній формі, де обговорювалися актуальні питання сфери маркетингу згідно проведених бакалаврами досліджень. В обговоренні представлених на захисті результатів бакалаврських досліджень приймали участь всі присутні. В процесі дискусії обговорювалися перспективні напрями і шляхи розвитку маркетингової діяльності вітчизняних підприємств аграрного сектору, процеси формування поведінки споживача на сучасному ринку продовольчої продукції, сучасні форми та методи здійснення комунікаційних заходів і їх вплив на споживача. Представлені на захисті роботи виконані на досить високому науковому рівні, мають певну науково-практичну цінність та значимість.

  

     У третій день проведення захисту бакалаврів завітав проректор Кваша Сергій МиколайовичСергій Миколайович відмітив високий рівень підготовки бакалаврів та наголосив про неординарність та актуальність професії на ринку праці.

     Члени комісії залишилися задоволені ступенем підготовки бакалаврських робіт, відповідями на поставлені запитання, рівнем виконання презентацій, доповідей та виступом бакалаврів. За результатами роботи комісії 40,5% захистили магістерські роботи на «відмінно»54,1 %отримали оцінку «добре»5,4 % - «задовільно».


Вітаємо бакалаврів з успішним захистом та бажаємо успіху в подальшій практичній діяльності!!!

 

Вікторія Ніколаєвська 
секретар комісії, доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook