«ЗАМОРОЖЕНЕ ЗАДОВОЛЕННЯ» ДЛЯ УЧАСНИКІВ КУРСУ «FOOD SAFETY SHORT COURSE»

19 червня 2018 року
м. Житомир, ПАТ «Житомирський маслозавод "Рудь"

15 червня 2018 року учасники семінару тренінгу «Food Safety Short Course» відвідали харчове підприємство ПАТ «Житомирський маслозавод "Рудь". Знайомство з підприємством почалася з дегустації різних видів морозива ТМ «Рудь» (а це понад 100 видів «замороженного задоволення») та перегляду фільму про історію компанії та її сьогодення.

 

 

Всі учасники мали унікальну можливість пройти усіма етапами виробництва і на власні очі побачити процес виготовлення морозива та відчути його унікальний смак; ознайомитись з сировиною та особливостями технології виробництва різних видів морозива ТМ «Рудь», з високоефективним обладнанням, що дозволяє виготовляти близько 27 000 порцій морозива за годину та 600 000 порцій на добу, шафою шокової заморозки, що забезпечує температуру на виході до мінус  -30ºC, покращуючи тим самим зовнішній вигляд та якість морозива під час подальшого фасування та зберігання.

 

Впродовж перебування на підприємстві учасники курсу «Food safety short course» пересвідчилися, що компанія «Рудь» приділяє особливу увагу контролю якості сировини та готової продукції, прагне до постійного розширення асортименту продукції, зростання показників якості та екологічного стану довкілля, докладає невпинних зусиль до попередження та мінімізації забруднення.

 

Висловлюємо щиру вдячність президенту Асоціації українських виробників «Морозиво і заморожені продукти» Бартковському Ігорю Іллічу, президенту компанії «Рудь» Рудю Петру Володимировичу, начальнику відділу якості Оксані Самчук за плідну співпрацю з факультетом харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України.

 

Олена Очколяс,

асистент кафедри технології м'ясних,

рибних та морепродуктів факультету харчових технологій

та управління якості продукції АПК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook