Успішний старт роботи Екзаменаційної комісії факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

13 червня 2018 року
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12

 

Згідно наказу ректора Ніколаєнка С.М. № 692 «С» від 17 квітня 2018 р. 11-12.06.18  р. відбулись на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК захисти бакалаврських робіт денної форми навчання. Екзаменаційну комісію для державної атестації фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» очолила Тетяна Лебська – професор кафедри товарознавства та експертизи продовольчих товарів Київського торговельно-економічного університету. До складу комісії також увійшли Олександр Савченко – в.о. завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук, доцент; Наталія Слободянюк – доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат сільськогосподарських наук; Оксана Штонда – доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, кандидат технічних наук.

Відкрила роботу екзаменаційної комісії декан Лариса Баль-Прилипко, яка побажала комісії плідної роботи, а студентам – успішного захисту своїх робіт.

 

У своїх доповідях студенти продемонстрували високий рівень знань та практичної підготовки. Майбутні інженери-технологи відмінно впоралися із завданням проектування м'ясо- і рибопереробних підприємств. У роботах було враховано сучасний стан галузі та перспективні напрямки розширення асортименту м’ясних і рибних продуктів.

Комісія зазначила, що розрахункові та графічні частини представлених проектів виконані у повній відповідності до вимог, які пред’являються до дипломних проектів за технічними спеціальностями. Автори всіх дипломних робіт одержали оцінки «відмінно». 

 

Серед 12 представлених робіт, 2 роботи були виконані відмінницями у навчанні Галиною Бойко та Анжелою Шлапак.Під час виконання та захисту бакалаврського проекту, дівчата підтвердили високий рівень знань, а члени комісії ухвалили видати їм дипломи з відзнакою. 

Вітаємо наших бакалаврів з успішним захистом!!!

 Аліна Менчинська,

асистент кафедри технології м'ясних,

рибних та морепродуктів

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook