ВИСТАВКА АГРО-2018 ЗА УЧАСТЮ КАФЕДРИ БІРЖОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ І ТОРГІВЛІ

12 червня 2018 року

 6-9 червня у Національному комплексі «Експоцентр України» відбулась 30 ювілейна міжнародна агропромислова виставка. У її роботі взяли участь і науковці кафедри біржової діяльності і торгівлі. На виставці проводилися: аграрний форум «АГРО-2018», міжнародний форум «Agro Innovations Forum 2018», конференції, семінари, круглі столи та інше.

 

Серед організаторів, учасників були: Міністерство аграрної політики та продовольства України, Міністерство екології та природних ресурсів України, Київська обласна державна організація, Національна академія аграрних наук України, Національний університет біоресурсів і природокористування України тощо.

Обговорено учасниками аграрного форуму «Агро-2018», одну з важливих тем: «Адаптація сільськогосподарського виробництва до змін клімату» та запропоновано шляхи адаптації сільськогосподарського виробництва до змін клімату. У виступах та обговоренні зазначеної теми брали участь: Олена Ковальова заступник міністра Міністерства аграрної політики та продовольства України, Василь Полуйко заступник міністра Міністерства екології та природних ресурсів України, Микола Роїк в.о. віцепрезидента Національної академії аграрних наук України, Анна Кравченко доц. кафедри біржової діяльності і торгівлі Національного університету біоресурсів і природокористування України та інші.

Анна Кравченко,
доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook