НУБіП України та Пенсильванський університет (США) розпочали спільні курси з харчової безпеки

4 червня 2018 року

     4 червня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України у співпраці з Університетом штату Пенсильванія (США) розпочалися двомісячні курси з безпеки харчової продукції для студентів і викладачів. Зміст курсу є унікальним, а його розробник доктор Кетерін Каттер – одна з найвідоміших фахівців в цій галузі в США та світі.

     Цикл лекцій і практичних занять забезпечують викладачі з Америки, а частина коштів, які виділив на проведення курсу Фонд Воскобійників, будуть спрямовані на закупівлю обладнання для факультету харчових технологій та безпеки продукції АПК.

    Відкриваючи семінар, ректор НУБіП Станіслав Ніколаєнко та директор аграрного коледжу Пенсильванського університету професор Річард Рош наголосили на виняткових можливостях такого курсу. По-перше, студенти і викладачі підвищать свій професійний рівень, а, по-друге, приєднаються до світової наукової спільноти з цих проблем, адже курс повністю англомовний. Набуті знання будуть поширені серед українських колег і слугуватимуть росту професіоналізму українських фахівців.

 

     Міжнародна співпраця є пріоритетом для колективу НУБіП України, який підтримує зв’язки зі 155 університетами світу.

Прес-служба НУБіП України

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook