Вступ до магістратури, випуск фахівців та спільний з Penn State семінар з харчової безпеки – у фокусі ректорату

4 червня 2018 року

     4 червня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Початок літа для університету традиційно гаряча пора – завершується екзаменаційна сесія, йдуть захисти дипломних робіт і в цей же час розпочинається вступна кампанія. Власне ці процеси є найголовнішими нині в діяльності ректорату.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про хід реєстрації вступників до магістратури на спеціальності правознавство, економіка підприємства, глобальна економіка. Ситуація напружена і деканати факультетів додатково працюють з випускниками з інших університетів, запрошують студентів на навчання.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про початок курсів з безпеки харчової продукції, які організовані спільно з Університетом штату Пенсильванія, за підтримки Фонду Воскобійників.

     Про хід ремонтів проінформував проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. З-поміж іншого, через спеку уваги потребує територія університету, тому за графіком буде організований полив клумб, газонів, кущів та дерев.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на ефективності енергозбереження. Накопичилося більше сорока проблемним питань, які потребують вирішення. Це, а також графік підготовки до опалювального сезону стануть темою засідання Ради з енергозбереження, яка відбудеться завтра.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко доручив проректорам організувати завершення екзаменаційної сесії, випуски фахівців та концентруватися на вступній кампанії, підготовці до нового навчального року.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook