Тамара Білько провела тренінг на нараді НАК «Нафтогаз України»

28 травня 2018, 9:18
м. Полтава

 

В місті Полтава пройшла нарада з питань безпеки дорожнього руху на підприємствах Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України». 95 учасників із 23 підприємств Компанії, органів державної влади, представники Національної поліції України, Державної служби України з безпеки на транспорті, Державної служби України з питань праці, науково-дослідних та експертних організацій, редакцій спеціалізованих друкованих видань, міжнародні експерти та аудитори прийняли активну участь у нараді.

Від НУБіП України запросили доцента кафедри охорони праці та інженерії середовища Білько Тамару Олександрівну для проведення тренінгу «Домедична допомога при ДТП, автомобільна аптечка».  

Стан безпеки дорожнього руху на підприємствах та здійснення додаткових заходів щодо недопущення ДТП, травматизму та покращення дорожнього руху, впровадження кращих світових практик та міжнародного стандарту ISO39001:2012 «Системи менеджменту безпеки дорожнього руху.

Вимоги та настанова щодо застосування» були  основними цілями наради. Неймовірно цікаві доповіді, дуже багато корисної інформації, чудова організація, корисні тренінги і як результат – ідеї для впровадження.

 

 

Михайло Мотрич

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook