120-річчя НУБіП. Нагороди і відзнаки!

24 травня 2018, 8:39
м. Київ НУБіП України

 

 

 24 травня 2018 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулося урочисте зібрання, на якому ректор Станіслав Ніколаєнко, голова наглядової ради Микола Томенко, заступник міністра аграрної політики і продовольства Олена Ковальова, ректор Поморської академії в Слупську Збігнєв Осадовськи, керівник Комітету з питань науки і освіти Верховної Ради України Олександр Співаковський вручили нагороди і відзнаки співробітникам університету з нагоди 120-річниці НУБіП.

     Ректор університету вручив відзнаку почесне звання «Заслужений діяч науки і техніки України», завідувачу кафедри конструювання машин і обладнання В’ячеславу Ловейкіну.

   За вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в галузі національної освіти і науки, плідну науково-педагогічну діяльність, впровадження сучасних методів навчання і виховання молоді, сумлінну працю та високий професіоналізм та з нагоди 120-річчя університету почесну грамоту Верховної Ради України отримав завідувач кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту Валерій Войтюк.

     Грамотою Верховної Ради України нагороджений доцент кафедри надійності техніки Андрій Новицький.

     За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну педагогічну діяльність та з нагоди 120-річчя університету знаком «За наукові та освітні досягнення» Міністерства освіти і науки України нагороджений професор кафедри механіки Микола Чаусов
      За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність та з нагоди 120-річчя університету почесною грамотою Міністерства освіти і науки України нагороджена доцент кафедри охорони праці та інженерії середовища Тамара Білько.

     За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність та з нагоди 120-річчя університету подякою Міністерства освіти і науки України нагороджений завідувач кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем Геннадій Голуб.

  За сумлінну багаторічну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток аграрної освіти і науки, підготовку висококваліфікованих фахівців, плідну науково-педагогічну діяльність та з нагоди 120-річчя університету почесною грамотою Голосіївської районної в м. Києві державної адміністрації нагороджений доцент кафедри механізації тваринництва Віктор Ребенко.

        За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, підготовку висококваліфікованих фахівців, плідну педагогічну діяльність та з нагоди 120-річчя університету відзнакою Міністерства аграрної політики та продовольства України нагороджений доцент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем Олег Марус.

      За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів та плідну науково-педагогічну діяльність та з нагоди 120-річчя університету подякою Міністерства освіти і науки України нагороджений доцент кафедри охорони праці та інженерії середовища Віктор Поліщук.

 

Іван Роговський

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook