Делегація з Китаю відвідала факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

24 травня 2018 року
м. Київ, НУБіП України, корпус №12, лабораторія кафедри технології переробки м’яса, риби та морепродуктів

В рамках святкування 120-річчя НУБіП України делегація Шеньянського сільськогосподарського університету , факультету харчових технологій мала змогу ознайомитися з особливостями роботи  факультету  та підготовки фахівців у сфері харчових технологій НУБіП України.

Декан факультету запросила гостей у лабораторії, оснащені сучасним обладнанням у яких відбувається практична підготовка фахівців – інженерів, інспекторів у галузі харчових технологій, на базі сучасних стандартів освіти, адаптованих до вимог кращих світових освітніх програм та для державних та приватних секторів економіки.

Наприкінці зустрічі було висловлено побажання щодо подальшої співпраці в сфері харчових технологій, зокрема навчання фахівців та проведення спільних наукових досліджень.  

Наталія Сілонова,

доцент кафедри стандартизації

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook