ВІД НАВЧАННЯ ЗА ПАРТАМИ ДО РЕАЛІЇВ РОБОТИ У СУЧАСНИХ ВЕТЕРИНАРНИХ ДІАГНОСТИЧНИХ ЛАБОРАТОРІЯХ

21 травня 2018, 15:10

15 травня 2018 р. відбулося виїзне заняття із магістрами 2-го року навчання на базі Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи. Привітно, на високому професійному рівні завідувачі усіх структурних підрозділів установи розповідали про функції і задачі своїх відділів, демонстрували прилади, обладнання, реагенти, спеціалізовані бокси та інші приміщення, в яких проводиться надзвичайно відповідальна і складна у виконанні та обслуговуванні робота із діагностики хвороб тварин, небезпечних для людини, із визначення показників якості і безпечності харчових продуктів і багато іншої важливої професійної інформації.

Важливо, що для випускників магістратури прозвучали пропозиції щодо можливості працевлаштування та вступу до аспірантури.

Проведений в стінах цієї авторитетної науково-дослідної установи час був насичений корисною інформацією, на всі наші запитання отримано змістовні відповіді співробітників.

На перспективу, магістри внесли пропозицію частіше проводити такі виїзні заняття із можливістю їхнього залучення у виробничі процеси та практичного відпрацювання навичок виконання різноманітних досліджень на певних технологічних етапах.

Факультет ветеринарної медицини і, зокрема кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого, висловлює щиру вдячність керівництву Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи та його співробітникам за проведену на високому рівні зустріч із студентами-випускниками магістратури та сподіваємось на продовження цієї важливої співпраці двох державних установ задля майбутнього ветеринарної медицини.
 

Професор кафедри біохімії і фізіології
тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Вікторія Грищенко

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook