ІНСТИТУТ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ НААН ДІЛИТЬСЯ СВОЇМИ ДОСЯГНАННЯМИ З ВИПУСКНИКАМИ МАГІСТРАТУРИ ВЕТЕРИНАРНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

21 травня 2018 року

16 травня 2018 року із студентами магістратури ветеринарного факультету відбулося виїзне заняття з дисципліни «Спеціальна біохімія» (магістерська програма – «Біохімічні методи досліджень»). Отримані за партами та в лабораторіях кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого теоретичні знання і практичні навички, випускники магістратури закріпили та доповнили, відвідавши науково-виробничі відділи Інституту ветеринарної медицини НААН.

Ця зустріч і спілкування з професіоналами в кожному підрозділі установи були насичені сучасною інформацію щодо діагностики, профілактики та лікування тварин, хворих на небезпечні для здоров’я людей бактеріальні та вірусні інфекції, а також шляхи й засоби вирішення цих питань як в Україні, так і в світі. Від більшості завідувачів пролунали запрошення випускників на роботу та до вступу в аспірантуру.
Студентам надзвичайно сподобалася така форма проведення навчальних занять. Поєднання досвіду і професіоналізму двох держаних установ – факультету ветеринарної медицини та Інституту ветеринарної медицини НААН в цілому спрямовано на вирішення надзвичайно важливого питання – підготовки висококваліфікованих фахівців за спеціальністю "Ветеринарна медицина".
Факультет ветеринарної медицини та кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого висловлює щиру вдячність керівництву і співробітникам Інституту ветеринарної медицини НААН за організовану на високому рівні зустріч із студентами магістратури. Сподіваємось на подальшу співпрацю у підготовці фахівців для ветеринарної галузі України.
 

Професор кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Вікторія Грищенко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook