Ректорат: наш 120-річний ювілей зміцнює авторитет і дає поштовх для майбутнього розвитку

21 травня 2018 року

     21 травня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Як зазначив очільник нашого університету, 120-річний ювілей – це ще одна нагода в непростий час нагадати суспільству, міжнародній спільноті про наші славетну історію, здобутки, зміцнити авторитет, використати подію в профорієнтаційній роботі та дати поштовх майбутньому розвитку. Для цього є постанова Верховної Ради України, розпорядження Кабінету Міністрів України, Укази Президента України, якими відзначені наші науковці. Тому цей тиждень ми повинні провести на належному рівні, всі заходи мають пройти організовано і з максимальною віддачею кожного відповідального та задіяних в їх підготовці. Окремо ректор Станіслав Ніколаєнко акцентував увагу на екзаменаційній сесії. Святкування має йти паралельно з основним – навчальним процесом.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про проміжні результати участі в ІІ етапі всеукраїнських студентських олімпіад. На окремій нараді після завершення всіх інтелектуальних змагань ми підіб’ємо підсумки і проаналізуємо участь кожного факультету та ННІ.

     Про готовність об’єктів та поточні ремонтні роботи проінформував проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. Сьогодні розпочинається і завезення меблів для гуртожитків.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук презентував закордонні делегації та програму їхнього перебування в університеті. Нагадаємо, загалом же ми очікуємо більше 80 осіб з 23 країн світу.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на державних закупівлях, стану справ в навчально-дослідних господарствах та конкурсі наукових проектів на 2019 рік, який вже оголосило Міністерство освіти і науки. Інформація про нього розміщена на офіційному сайті університету, а з наступного тижня пройдуть семінари-навчання для науковців щодо їх підготовки.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень, які здебільшого стосувалися підготовки до відзначення 120-річного ювілею – це і готовність інфраструктури та об’єктів, співпраця з засобами масової інформації, прийом іноземних делегацій та їх супроводження, проведення міжнародної конференції, урочистих зібрань тощо. Окрім того, Сергію Кваші – контролювати хід екзаменаційної сесії, провести опитування студентів, вступ до магістратури, активізувати співпрацю з коледжами, проаналізувати ефективність підготовчого відділення, олімпіади для вступників та запросити слухачів і переможців на навчання до НУБіП.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook