Науковий гурток «Актуальні проблеми педагогіки та психології» звітував про досягнення за 2017-2018 н.р. на Фестивалі студентської науки ‒ 2018

11 травня 2018 року

  

10 травня відбулося відкриття Фестивалю студентської науки ‒ 2018 на гуманітарно-педагогічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

 

На Фестивалі змагалися представники 20 студентських наукових гуртків гуманітарно-педагогічного факультету, які представили наукові здобутки за 2017/2018 навчальний рік і стратегію розвитку.  

 

 

Науковий гурток «Актуальні проблеми педагогіки та психології» також взяв участь у звітах наукових гуртків гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП.

 

 

Староста гуртка Задохіна Юлія презентувала результати роботи гуртка за 2017-2018 н.р. 

Вона розповіла про участь членів гуртка у Всеукраїнських та Міжнародних науково-практичних конференціях: ІV Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Актуальні проблеми наук про життя та природокористування» (19-20 квітня 2018 року, м. Київ); ХХ Міжнародної конференції молодих науковців «Проблеми особистості в сучасній науці: результати і перспективи дослідження (PPMSRPR)» (20 квітня 2018 року); Всеукраїнська (з міжнародною участю) науково-практична конференція Сучасні соціокультурні та психолого-педагогічні координати розвитку дитини (19-20 квітня 2018 року, м. Тернопіль); ХV Всеукраїнська наукова конференція студентів і молодих вчених «Молодь: освіта, наука, духовність»(17-19 квітня 2018 року, м. Київ); Міжнародна науково-практична конференція "Пріоритети сучасної науки" (секція «Психологічні науки») (м. Київ, 27 – 28 жовтня 2017 року); Всеукраїнська (з міжнародною участю) науково-практична конференція «Особистісні та ситуативні детермінанти здоров’я (23-24 листопада 2017 р., м. Вінниця); Міжнародна науково-практична конференція «Розвиток професійної майстерності педагога»" (16 квітня 2018, м. Тернопіль).

 

 

 

Вона представила результати публікаційної активності гуртківців, зокрема,  розповіла про публікації студентів у фахових з психології та педагогіки. Гуртківці публікували результати досліджень у таких фахових виданнях: Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія «Педагогіка, психологія, філософія» (Гриценко Д., Бабич Г.); Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. Серія: Гуманітарні студії (Шостак Н.).

 

 

  Наприкінці, свого виступу староста гуртка Задохіна Юлія розповіла про стратегічні перспективи та плани роботи гуртка на наступний навчальний рік.

 

 

Бажаємо нашим гуртківцям нових наукових ідей та перемог!

 

 

 

 

 

Шамне А.В., д. пс. наук, доц.,

 

 

проф. кафедри соціальної роботи та психології.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook