Магістри-ветеринари презентували результати досліджень на Загальноуніверситетській науково-практичній конференції Royal Canin та НУБіП України «ROYAL CANIN: ПРАКТИЧНИЙ ПІДХІД У ВИРІШЕННІ ТЕОРЕТИЧНИХ ЗАВДАНЬ»

12 травня 2018 року

11 травня 2018 р. на факультеті ветеринарної медицини відбулась неординарна подія. На факультеті було організовано науково-практичну конференцію Royal Canin та НУБіП України з ветеринарної медицини «ROYAL CANIN: ПРАКТИЧНИЙ ПІДХІД У ВИРІШЕННІ ТЕОРЕТИЧНИХ ЗАВДАНЬ» за підсумками результатів дослідження в рамках підготовки магістерських робіт студентами магістратури 2 року навчання для магістрів випускників спеціальностей «Ветеринарна медицина» та «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». Метою даного заходу було представлення результатів досліджень студентів магістратури випускного курсу задля ознайомлення гостей, викладачів, співробітників, студентів магістратури та бакалаврату з основними результатами та досягненнями магістрів-випускників.

 
Дана подія відбулась в рамках загальноуніверситетської конференції відповідно до розпорядження проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші від 26.09.2016 р. № 55.
Цікавою подією цьогорічної конференція стала участь представників фірми Royal Canin Ukraine та ветеринарного центру «5 елемент», які не тільки узяли участь в обговоренні результатів досліджень магістрів, але і самі виступили з цікавими доповідями перед магістрами.
Магістрів на конференції вітали заступник начальника навчального відділу з магістерських програм Олена Колесникова, директор департаменту зв’язків із громадкістю Royal Canin Ukraine Олена Тищенко-Тишковець, експерт з наукових комунікацій Royal Canin Ukraine Юлія Романишина, директор науково-дослідного інституту «Здоров’я тварин» Дмитро Засєкін, керівник ветеринарного центру «5 елемент», член правління USAVA Сергій Киянченко, лікар-дерматолог ветеринарного центру «5 елемент» Роман Семенюк, заступник декана ветеринарної медицини з магістерської підготовки Володимир Мельник, професори, доценти та викладачі факультету.


Гості конференції звернули увагу на креативне оформлення постерних доповідей магістерських робіт, актуальність обраних тем, сучасність підходів у вирішенні поставлених завдань та якість сформованих висновків та пропозицій при вирішенні завдань досліджень.

 
Гості конференції разом із викладачами факультету прийняли активну участь в обговоренні представлених результатів досліджень магістрів та відзначили кращі на їх думку роботи. Кращими роботами конференції визнано роботу магістра 2 року навчання Олександра Дмітрієва на тему «Метаболічна ацидемія у собак за інфузії натрієм хлориду» (магістерська програма «Біохімічні методи дослідження»), Юлії Виговської на тему «Вплив перебігу щенності на стан серцево-судинної системи у сук» (магістерська програма «Ветеринарне забезпечення здоров’я собак і котів») та Іванни Шмиглик на тему «Молекулярно-біологічні методи діагностики у комплексі превентивних заходів при хворобах тварин» (магістерська програма «Ветеринарні превентивні технології забезпечення здоров’я тварин»), Юлії Білогриви ​на тему "Вуглеводний і білковий обмін у лабораторних тварин в умовах експериментального амонійного токсикозу". Комісія відмітила, що представлені роботи є завершеними працями, які за своїми новизною, практичною цінністю, актуальністю, ступенем обґрунтованості результатів та висновків, готові до захисту перед екзаменаційною комісією.


Підсумовуючи захід, гості та учасники конференції зазначили, що магістри факультету відповідально підійшли до підготовки та висвітлення результатів своїх досліджень, підготували дійсно цікаві презентації, які репрезентують результати їхніх досліджень, а тому не залишились без відзначення та подарунків і інші студенти, серед яких нашими партнерами з Royal Canin Ukraine було розіграно ряд цікавої та корисної літератури і сувенірної продукції.

 

Володимир Мельник,

заступник декана ветеринарної медицини з магістерської підготовки

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook