Комфортний побут у студентському гуртожитку - тема зустрічі керівництва та студентів факультету інформаційних технологій

10 травня 2018 року

     10 травня на факультеті інформаційних технологій пройшла розширена зустріч декана, заступників, комендантів гуртожитків №7 і 10 зі студентів факультету. Запрошеним гостем була Вчений секретар Барановська О.Д. На зустрічі декан підняла важливі питання самоорганізації та побуду студентів.

     Спочатку розглянули питання проживання студентів у гуртожитку. Після перевірок у гуртожитках, декан звернула увагу, що хоч і більшість студентів намагається наводити лад у своїх помешканнях та підтримують порядок, але не всі охайно відносяться до своїх кімнат. Декан підкреслила, наскільки важливим є дотримання санітарного стану, дотримання правил проживання у гуртожитку та активна участь у його житті.

     Наступним питання, яке розглянули, було присвячено Дню Університету та ролі студентства у відзначені ювілею. Наголошено, на традиціях та перемогах університету. Збори пройшли у невимушеній обстановці, була жива дискусія, де студенти ділилися своїми думками із керівництвом факультету та гуртожитків. Зустріч пройшла продуктивно.

Андрій Блозва,
заступник декана

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook