Ректорат: готуємося відзначити 120-річницю alma mater

7 травня 2018 року

     7 травня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Окрім плануванню діяльності на поточному тижні увага приділялася підготовці до відзначення 120-річниці від дня створення університету та початку екзаменаційної сесії.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша проінформував про проведену нараду із заступниками деканів і відповідальними особами щодо заходів 25 травня. Підготовлений погодинний сценарій дійства, а поки що тривають підготовчі етапи – інтелектуальні і спортивні змагання. Головними поточними проблемами є відновлення гарячого водопостачання в кампусі та зовнішній вигляд. Вирішення першої не залежить від університету, проте відповідні листи і звернення з вимогою негайно включити гарячу воду направлені керівництву міста і компанії-постачальнику. А друга стосується як території, приміщень і будівель, так і охайного вигляду викладачів і студентів. Наша зовнішність має відповідати статусу провідного національного університету.

     Голова профкому Ростислав Тарасенко доповів про результати перегляду заяв викладачів і співробітників щодо надання житла. Актуальними з них залишаються 674. Найближчим часом буде підготовлений пакет документів і оприлюднені умови участі в будівництві будинку за принципом кооперативу.

     Директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський доповів про готовність відзначення Дня примирення та Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 8 травня біля пам’ятнику Миколі Скибі (що напроти навчального корпусу №1) об 11 годині відбудеться мітинг-реквієм.

     Голова Студентської організації Катерина Дювенжи поділилася планами на найближчий період: провести Благодійну вечерю та загальноуніверситетський флеш-моб, присвячений 120-річчю.

     Начальник юридичного відділу Андрій Бова доповів про затвердження Міністерством освіти і науки України нової редакції Статуту університету. Відповідно до законодавства повний текст буде опублікований на офіційному сайті НУБіП.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук зупинився на організації прийому іноземних делегацій, які прибудуть на міжнародну конференцію та урочисті заходи з нагоди ювілею нашого вишу. Також розпочалася робота з формування вартості навчання для вступників 2018 року.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про завершення на цьому тижні ремонту в готелі. Тривають роботи на фасадах гуртожитку №1 та навчальному корпусі №4. Йде благоустрій і оздоблення центральної їдальні.

       Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на підготовці приймальної комісії до старту вступної кампанії.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко оголосив мобілізацію для усіх співробітників з підготовки до відзначення 120-річчя університету. Оргкомітету, Ігорю Ібатулліну, Сергію Кваші, Валерію Іщенку, Вадиму Ткачуку – підготувати сценарії всіх заходів, забезпечити матеріально-технічне супроводження. Сергію Кваші – контролювати завершення навчального семестру і хід весняної екзаменаційної сесії, провести ретельний аналіз участі в ІІ етапі всеукраїнських студентських олімпіад і конкурсі наукових робіт.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook